четвъртък, 5 май 2016 г.

Ламинирани паркети от хипермаркет - качествена и достъпна подова настилка



След поредния тежък и непоносим работен ден на човек му се иска просто да се прибере възможно най-скоро у дома, да се отпусне на креслото в хола и да се наслажда на свободното си време в една повече от спокойна и уютна обстановка.

За реализирането на този почти идиличен план са необходими две неща – най-напред усет към модерното в обзавеждането и определена сума парични средства, естествено.
Внасянето на усещане за уют у дома понякога обаче създава много главоболия – всеки отделен, макар и твърде маловажен на пръв поглед детайл може да наруши постигната хармония у дома, както и обратното, разбира се.
Правилното съчетаване на всички онези елементи от обзавеждането дори в цветово отношение играе съществена роля за създаването на една повече от приятна атмосфера у дома, подканваща към отпускане на сетивата след тежък ден в службата.

Как да направя правилния избор на подова настилка?



Един от най-базисните, така да се каже, компоненти от всяко едно цялостно обзавеждане е подовата настилка. За разлика от мебелите и различните аксесоари вкъщи, които можем да сменим по всяко време след като им се нарадваме, подмяната на подовата настилка във всекидневната, кухнята, спалнята или детската не се извършва всеки ден, нали така?
Ето защо е необходимо да се заложи на качественото пред пошлото, на достъпното пред безбожно скъпото и на модерното пред застаряващото.

В това отношение каталогът на хипермаркета предлага изключително богато разнообразие от ламинирани паркети, очароващи с множеството си характеристики като дебелина, качество, издръжливост и не на последно място, разбира се, неподражаем стил и съвременна технология на изработка.

В магазините на „Вилаз“ ще се сблъскате с широка гама продукти (ламинирани паркети), изработени от високо качествени материали, обещаващи и гарантиращи издръжливост и дълъг живот на употреба.

Време е за смяна на вече забележимо износения и остарял паркет в спалнята или хола. Раздвижете интериорния си дизайн като закупите модерен, надежден и качествен паркет от хипермаркети , за да изненадвате гостите си всеки път!

По-семплите ламинирани паркети биват чудесен избор, когато цялостният дизайн вкъщи е по-динамичен и цветущ и обратното  - в случай, че целите паркетът да играе ролята на акцент в съответното помещение, тогава препоръчва на своите клиенти да се насочат към по-смелите модели, решени в интересни и приятни за окото десени!

0 коментара:

Публикуване на коментар