сряда, 20 ноември 2019 г.

Техническият фурнир при вратите

Вратите с естествен фурнир Борман почти не се различават външно от тези с изкуствен, но цената им е значително по-ниска и това ги прави по-предпочитани от клиентите. Техните характеристики много си приличат и техническия фурнир по нищо не отстъпва на естествения.
Техническият фурнир на Борман е материал, създаден от слепени дървесни частици, които абразуват много тънък слой.
Предназначението му е да се използва като декоративна шарка. Той се покрива с акрилна смола или меламин, като по този начин става много издръжлив. Този слоест строеж се превръща в технически фурнир, който се обработва по-лесно от естествената дървесина и не се налага да се набавят труднодобивни суровини за изработката му.


Ламинираните интериорни врати имат и друго предимство, освен ниската цена. При тях има голямо разнообразие от различни разцветки, които дават възможност за по-голям избор. Върху декоративният слой може да има всичко, включително и пълна имитация на естествена дървесина.
Тези врати могат много добре да се впишат във всеки един интериор, защото имат възможност да се персонализират по всякакъв начин. Освен при интериорните врати, ламинатното покритие намира приложение и при входните и блиндираните.
То е много устойчиво и има способността да запазва вътрешните слоеве, но въпреки това не е за предпочитане да се използва на външни врати, които са изложени на пряка слънчева светлина.

Поддръжката на техническия фурнир при вратите на Борман България е лесна. По него не се задържат лесно замърсявания, а вида му е много привлекателен. Вратите, които са с това покритие, са подходящи за кабинети, офиси, жилища, конферентни зали и т.н. Те имат дълъг живот и издържат на големи натоварвания.
Фурнированите врати са много по-здрави и устойчиви от тези, при които няма допълнително външно покритие.

1 коментара:

  1. A Brief History of the SPECTACULAR SPECTACULAR SPECTACULAR SPECTACULAR
    SPECTACULAR SPECTACULAR SPECTACULAR SPECTACULAR SPECTACULAR titanium dioxide sunscreen SPECTACULAR titanium vs platinum SPECTACULAR titanium knee replacement SPECTACULAR ford fiesta titanium SPECTACULAR SPECTACULAR titanium armor SPECTACULAR

    ОтговорИзтриване