четвъртък, 20 август 2015 г.

Освежете вашата баня през лятото

Лятото изглежда като идеалния момент, в който да стартирате освежаване на вашата баня. Отпускарски сезон, в който имате достатъчно време за всичко. Свършете още малко работа, а след това се отдайте на заслужена почивка. В много случаи банята остава леко пренебрегната за разлика от кухнята или спалнята.

Вярно е, че не прекарвате много време в нея, но все пак малко промени само могат да ви зарадват и да се чувствате по-комфортно. Освежителният процес на банята зависи от нейната големина и разположение. Може да започнете с дребните детайли като поставяне на ароматни свещи, обновяване на етажерките, вулканични камъни, рапани и други подобни аксесоари, които ще ви накарат да се отпуснете.

Имайки повече пространство и вана, може да си закупите масичка, в която да поставите различни видове соли, цветчета и камъчета, които ще разнообразят вашите релаксиращи вечери. Ако цветът на стените не ви харесва, то е време да го смените. Не бързайте да поставяте същия цвят, който е бил на стената до този момент.

Предварително обмислете какви промени ще нанесете изцяло, за да може да изградите не просто нова баня, а стая, в която да отпочивате всяка вечер след дълъг работен ден. След това идва ред и на по-големите промени. Закупете промо комплект за баня - огледало + шкаф ПВЦ и мивка Три основни елемента, които ще се набиват на очи всеки път, когато прекрачите прага на вашата баня. Не ги подценявайте.

Изберете комплект, който включва по-голямо огледало, в което всяка сутрин ще се оглеждате вършейки сутрешните козметични процедури. В днешно време различните дизайнери предлага всякакви идеи за шкаф с мивка. Може да изберете нетипични до съвсем стандартни и обикновени модели. Шкафът е добре да бъде по-голям за да може в него да се побира всичко нужно. Дори кърпите ви за баня могат да стоят там. Преценете и височината, защото ако вземете по-нисък или по-висок шкаф сутрин може да има сериозни проблеми миейки зъбите или очите си. Бъдете сигурни, че закупувайки подобен промо комплект за баня, то разликата ще е осезаема.

0 коментара:

Публикуване на коментар